18151174642218407

Lieve dokkers,

Een berichtje vanuit Roger๐Ÿ‘‡๐Ÿผ
Via deze weg wil ik laten weten dat ik aanstaande dinsdag 8 maart naar de grens van Polen en Oekraรฏne rij om in het plaatsje Medyka noodhulp te bieden aan Oekraรฏense vluchtelingen. We willen de bus van Dok 19 Breda zo vol mogelijk krijgen met levensmiddelen en daar hebben we jullie hulp voor nodig!

Wij hebben hier net het feest van het jaar gehad, maar bijna 2200KM verderop maken ze nu letterlijk de grootste nachtmerrie mee die denkbaar is! Hier wil ik niet mijn ogen voor sluiten, want als dit bij ons gebeurt hoop ik ook van harte dat andere mensen ons komen helpen!

Wat is mijn plan? Dinsdag vertrek in hopelijk een volle bus samen met Job van der Zon richting Medyka. Hoe kunnen jullie ons helpen? Wij hebben echt zoveel mogelijk alle basis levensmiddelen nodig. Je moet je voorstellen dat de mensen die op de vlucht zijn enkel en alleen een rugzak bij hebben, dus medicijnen, levensmiddelen, babyvoeding etc etc. Dit hebben wij echt heel erg nodig!

๐—ฆ๐˜๐—ฒ๐—น ๐—ท๐—ฒ ๐˜„๐—ถ๐—น๐˜ ๐—ด๐—ฟ๐—ฎ๐—ฎ๐—ด ๐—บ๐—ฒ๐—ฒ ๐—ต๐—ฒ๐—น๐—ฝ๐—ฒ๐—ป, ๐—ฑ๐—ฎ๐—ป ๐˜ƒ๐—ฟ๐—ฎ๐—ด๐—ฒ๐—ป ๐˜„๐—ถ๐—ท ๐—ฑ๐˜‚๐˜€ ๐—ด๐—ฒ๐—ฒ๐—ป ๐—ด๐—ฒ๐—น๐—ฑ, ๐—ฒ๐—ป๐—ธ๐—ฒ๐—น ๐—ฒ๐—ป ๐—ฎ๐—น๐—น๐—ฒ๐—ฒ๐—ป ๐—ฝ๐—ฟ๐—ผ๐—ฑ๐˜‚๐—ฐ๐˜๐—ฒ๐—ป ๐—ฑ๐—ถ๐—ฒ ๐—ท๐—ฒ ๐˜‡๐—ผ๐—ป๐—ฑ๐—ฎ๐—ด ๐—ฒ๐—ป ๐—บ๐—ฎ๐—ฎ๐—ป๐—ฑ๐—ฎ๐—ด ๐—ธ๐—ฎ๐—ป ๐—ถ๐—ป๐—น๐—ฒ๐˜ƒ๐—ฒ๐—ฟ๐—ฒ๐—ป ๐—ฏ๐—ถ๐—ท ๐——๐—ผ๐—ธ ๐Ÿญ๐Ÿต.

Wij brengen zelf de producten naar de mensen toe dus gegarandeerd dat de mensen er mee geholpen worden! Voor ons is het geen tijd meer om enkel alleen op de bank het nieuws te volgen en zeggen hoe slecht het allemaal is, maar het is tijd voor actie! De hulp van mensen naar mensen is nu harder nodig dan ooit! Helpen jullie mee?

๐™ถ๐š›๐š˜๐šŽ๐š, ๐š๐š˜๐š๐šŽ๐š› & ๐™น๐š˜๐š‹

๐Ÿ‘‡๐Ÿผcheck de benodigdheden in de comments.

Categorieรซn: