18075030004327895

Wist je dat er in Italië meerdere immigranten getto’s bestaan? De documentaire The Unseen volgt vier Afrikaanse migranten en gaat in op hun leefsituatie in Borgo Mezzanone – een van de grootste immigrantengetto’s van Zuid-Italië – en de arbeidsuitbuiting die zij ondergaan.

Milou is vaste gast bij Dok, Afrika lover en jonge filmmaker. Samen met reislustige cameraman Niek willen ze terug naar Italië om meer filmmateriaal te schieten. Ook moet het geluid en de editing gefinancierd worden. Daar gaan wij hun bij helpen!

Vrijdag 20 januari houden we een Afrikaanse avond. De makers presenteren de trailer van hun film en zullen wat achtergrond info geven in een speech Ook zijn zij aanspreekbaar gedurende de avond.

Dokkie bereid heerlijke Afrikaanse hapjes dus kom smikkelen! De opbrengst van de hapjes gaat rechtstreeks naar de crowdfundingsactie. Ook kan je ze zelf helpen met een donatie. Daarna komt onze Lazy Larry de avond inluiden met Afrikaanse tunes. Genoeg redenen om langs te komen dacht ik zo? Tot de 20ste!

Categorieën: