17975763040874463

LET OP: helaas zijn er wederom dievenbendes actief in de stad.

Beste DOKKERS, hierbij wil ik jullie vragen om extra goed op jullie eigendommen (en die van anderen) te letten.

Helaas zijn er weer wat idioten die het nodig vinden om andersmans spullen te jatten. Zoals je ziet op het filmpje hebben ze voor niemand respect en jatten ze zelfs van de klusjesmannen die boven bij Dokkie aan het werk zijn. Gelukkig hebben wij cameratoezicht in de zaak en buiten op het terras. Deze beelden sturen we meteen door naar de politie en delen wij deze op onze socials om ervoor te zorgen dat het niet meer gebeurt.

Indien er zich verdachte situaties afspelen, ga dan AUB niet voor eigen rechter spelen, dit is zo ontzettend belangrijk!! Wellicht weten onze vaste DOKKERS het nog wel van vorige keer. Die situatie wil niemand nog keer, dat meen ik echt oprecht. GA AUB NIET VOOR EIGEN RECHTER SPELEN.

Wat moet je wel doen als je iets verdachts ziet? Licht dan meteen het personeel in van Dok. Zij weten welke stappen geoorloofd zijn en benaderen dan ook indien nodig de horecapolitie.

Wat doet Dok er verder aan?

– Van deze voorvallen registeren wij meteen de beelden van de daders. Deze delen we met de politie en zetten we openbaar op onze social kanalen.

– Wij zijn in gesprek met Kaplock (https://kaplock.nl/) om te kijken of een beveiligde kapstok mogelijk kan worden gemaakt voor Dok. Dit zal bijvoorbeeld ideaal zijn als je met je dure jas uit je werk komt.

– Wij gaan extra camera’s plaatsen bij Dokkie. Niet om jullie te controleren, maar voor iedereen zijn of haar veiligheid. Helaas leven we in een tijd dat dit blijkbaar nodig is. Onze ogen sluiten en niks doen is ook geen optie voor mij.

Cheers, Roger.

Categorieën: