17933761733027562

🥁TADAA jou planning voor de komende dagen! 👇🏼
🎺
Vrijdag, trappen we af om 12:30 met Roger and friends achter de jukebox tot aan Naccie. 💛🖤Na Nac komt @da_huge Dokkie op zijn kop zetten!
🎷
Zaterdag overdag komt het legendarische duo Luuk & michael dokkie muzikaal afbreken net zoals 2 jaar geleden! Na deze Boys neemt Roger het verder over die met Teun en Rick Dokkie gaan knallen tot het einde van de avond!
🎻
🍴🏆BK Frikandellen eet wedstrijd, JAWEL Hij is er weer! Dit jaar nog spannender nóg meer frikandellen en nóg meer HAP SLIK, HAP SLIK!
Na deze titanen strijd, komt Lars G zijn debuut maken bij Dokkie achter de draai tafels. Als afsluiter van de avond hebben wij ons eigen Frits achter de YouTube staan samen met de stier van Gent!
🎖
Maandag de dag der dagen! In de middag komt Menno G, langs om ook zijn debuut te maken in Dokkie achter de draai tafels. De avond wordt afgetrapt met onze vrienden van Dok, Billy, Mauro en Miro! Als afsluiter hebben we weer Roger and friends, mis ook deze dag zeker niet!
🤹🏻
Dinsdag, de dag…. De dag voor de echte strijders! Wie nog leeft en nog zin in heeft in verse primus, melden bij Dokkie! Wil je ook een plaatje op zetten? Meld je bij de DJ en maximaal gas er op!🚨

BEREID JE VOOR OM TE VLAMMEEEEEN, TOT BIJ DOKKIE! ❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥

Categorieën: