17888899076116891

De gezelligste wijnbar/restaurant van het zuiden is per direct op zoek naar een zelfstandig werkend kok, of iemand die al enige jaren ervaring heeft met koken, en veel affiniteit met eten heeft.

Bij dok18 houden we van koken, en zijn we altijd druk in de weer om het menu origineel en spannend te houden. Daarom is werken bij dok nooit saai, en staan we altijd open voor creativiteit en eigen initiatief van onze collega’s. Ook bieden wij bij dok doorgroei mogelijkheden doormiddel van cursussen en opleidingen. Zo zijn we een jong en dynamisch team die ook graag met elkaar na afloop van een drukke dag een borreltje met elkaar drinkt.

Wij zijn dus bij voorkeur opzoek naar een flexibel iemand met een afgeronde koksopleiding, maar als jij zonder papiertje ook fantastisch koken zijn we de moeilijkste niet. Dit volstaan een fulltime functie circa 38 uur met dagen in overleg, maar we proberen iedereen sowieso 1 weekend dag vrij te geven. Salaris boven horeca cao maar afhankelijk van opleiding en ervaring.

Lijkt dit je wat? neem dan contact op! Bij voorkeur een mail met cv naar info@dok19.nl of als je nog wat meer info nodig hebt kun je bellen naar 0624517425.

#vacature #breda #bredacity

Categorieën: