17857317314406559

⚡️V A C A T U R E⚡️

Gezocht, zelfstandig werkend kok(kin) voor Dok 18 Breda #Delicatessen & #Wijnbar.
————————————–
Waarom werken bij Dok 18❓
Wil jij elke week iets anders koken, en niet maandenlang het zelfde menu te hoeven volgen?
Bij onze kleine nieuwe toffe wijnbar in Breda willen wij een omgeving creëren waar gastronomie en creativiteit samenkomen. Wij als Dok 18 Breda zijn op zoek naar iemand, die ons mee wilt helpen, om met veel eigen creativiteit, onze keuken origineel te houden. Bij Dok 18 houden wij niet van standaard kant en klaar eten. Wij houden van echt koken, liefde voor goede producten, orgineel en gewaagd. Zo proberen we ook wekelijks onze kaart te blijven vernieuwen en innoveren. Gerechten waar we zelf niet achter staan gaan we niet verkopen. Wij werken vanuit ons hart en zijn altijd op zoek naar echt nieuwe toffe gerechten en producten. Wij zijn een jong en dynamisch team, en zoeken bij voorkeur iemand die nog open staat om te leren en te groeien in het vak, en niet vastgeroest is aan klassieke receptuur, maar durft te experimenteren.
Wij zoeken iemand voor een fulltime functie voor 38 uur in de week. Dit werken wij gemiddeld in 4 à 5 dagen in de week, met elke week minimaal 1 weekend dag vrij.

Lijkt je dit iets, wil jij jezelf ook uitdagen samen met een toffe groep collega’s? Neem dan contact op en kom op gesprek bij ons.
————————————–
Wie willen wij heel graag bij ons team❓
We zijn op zoek naar iemand met een afgeronde zelfstandig werkend kok’s opleiding. Verder worden wij super blij van ruime product kennis, van strakke kooktechnieken, uiteenlopende gerechten, een goede dosis motivatie en de HACCP richtlijnen.

Daarnaast willen wij heel graag kennis met jou maken als jij net zo enthousiast bent over onze ideeën over gastronomie en creativiteit.
————————————–
Wat bieden wij❓
Uiteraard bieden wij je een goed loon in overleg met ons, wij volgen de Horeca CAO. Ook bieden wij opleidingen/trainingen aan om zelf te kunnen groeien bij Dok.

————————————–
En nu❓
Wil jij ons komen versterken? Reageer dan bij voorkeur via de e-mail naar info@dok19

Categorieën: