1593440272

⚡️V A C A T U R E⚡️ Gezocht, zelfstandig werkend kok(kin) voor @dok18.breda #delicatessenxwijnbar ————————————–
Waarom werken bij Dok 18❓
Bij onze kleine nieuwe toffe plek in Breda willen wij een plek creëren waar gastronomie en creativiteit samenkomen. Wij als Dok 18 Breda zijn op zoek naar iemand die ons mee wilt helpen om met veel eigen inbreng onze keuken creatief en origineel te houden. Bij Dok 18 houden wij niet van standaard kant en klaar eten. Wij houden van echt koken, liefde voor goede producten, creativiteit en gewaagd. Gerechten waar we zelf niet achter staan gaan we niet verkopen. Wij werken vanuit ons hart en zijn altijd op zoek naar echt toffe gerechten.

Lijkt je dit iets, wil jij jezelf ook uitdagen samen met een toffe groep collega’s? Neem dan contact op en kom op gesprek bij ons.
————————————–
Wie willen wij heel graag bij ons team❓
We zijn op zoek naar iemand met een afgeronde koksopleiding. Verder worden wij super blij van ruime ervaring in de keuken, kennis van uiteenlopende gerechten en de HACCP richtlijnen.

Daarnaast willen wij heel graag kennis met jou maken als jij net zo enthousiast bent over onze ideeën over gastronomie en creativiteit.
————————————–
Wat bieden wij❓
Uiteraard bieden wij je een goed loon in overleg met ons, wij volgen de Horeca CAO. Ook bieden wij opleidingen/trainingen aan om zelf te kunnen groeien bij Dok.
————————————–
En nu❓
Wil jij ons komen versterken? Reageer dan via de e-mail naar info@dok19.nl en laat ons weten waarom jij een toevoeging aan ons team bent. Daarbij ontvangen wij graag jouw cv met telefoonnummer zodat wij je kunnen bereiken om een kennismaking in te plannen. Natuurlijk mag je ook altijd even bellen voor vragen of meer informatie naar 06 34 09 23 12
(Roger Omers) 💛
#dok18 #dok19 #vacature #delicatessenxwijnbar #jobsearch

Categorieën: