1590421410

YES!! We mogen vanaf 1 juni weer (beperkt) het terras op en het café in! Dat is natuurlijk iets waar we allemaal al een tijdje op zitten te wachten.. Wij als Dok zijnde volgen strikt de regels van het levende KHN-protocol en hopen dat onze lieve gasten deze ook zullen nastreven. Samen komen we op die manier al een heel eind!
Het café ÉN de hoge tafels vóór het café zullen enkel per reservering te betreden zijn. We leggen hieronder stapsgewijs uit hoe dit in zijn werk zal gaan. Voor het overige deel van het terras zijn de tafels VRIJ te betreden maar ook hier gelden uiteraard enkele regels.

RESERVEREN DOK 19 BINNEN / HOGE TAFELS:

STAP 1:
Reserveren doe je UITSLUITEND via ons reserveringssysteem en dus niet via social media, mail of appjes. Bedenk eerst of je binnen wilt reserveren of aan één van onze hoge tafels vóór de kroeg. Aan de hand van jouw keuze kies je de link naar het reserveringssysteem.
De linkjes kun je terug vinden op onze facebook pagina’s!
STAP 2:
Kies nu welke dag dat je wilt komen en vervolgens welk tijdslot. De tijdsloten gaan per 2 uur en kosten €25,- per tafel. Voorbeeld: Als je met zijn 2en een tafel reserveert voor een tijdslot van 2 uur, betaal je €12,50 p.p. vooraf. Dit bedrag wordt uiteraard verrekend met je consumptie bij Dok op de dag van aanvang.

LET WEL OP!! Volgens de huidige regeling mogen er uitsluitend 2 personen aan een tafel zitten (binnen anderhalve meter) tenzij de personen een huishouden vormen. In het laatste geval ben je verplicht om dit aan te kunnen tonen bij binnenkomst. Wil je meerdere tijdsloten reserveren? Plaats dan nog een reservering!

STAP 3:
Vul je gegevens in en reken de aanbetaling af via IDEAL.

STAP 4:
OP NAAR DOK!!
💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛 #bredakooplokaal #breda #terassen #dok18 #dok19

Categorieën: