1589113350

DOK-TO-GO weekmenu staat weer online via: www.doktogo.nl/dokkies-daghap.
Week menu:
———————————-
#Dinsdag.🔥Fesenjan!🔥
Perzische stoofschotel met kip, granaatappel en walnoten. Smaken die je in de Nederlandse keuken minder vaak proeft, komen samen in dit koningsgerecht, verrijkt met saffraan.
🥦Vega: met gegrilde zoete aardappel, pompoen en aubergine
🍺Biersuggestie: Brouwerij Palm, Palm Spéciale (5,2%)
———————————-
#Woensdag. 🔥 Het Witte Goud!🔥
Heerlijke witte asperges van Hollandse bodem, met thym en rozemarijn geroosterde Roseval aardappeltjes, halfzacht gekookt eitje, parmaham en een beurre blanc van truffel.
🥦Vega: verse blad spinazie ipv de parmaham.
🍺Biersuggestie: brouwerij the musketeers, Crowdsurf In A Rubber Dinghy Saison (6,5%)
———————————-
#Donderdag. 🔥Chicken Tikka massala!🔥
In yoghurt gemarineerde kip langzaam gegaard in een kruidige curry massala roomsaus, gevuld met paprika en sperzieboontjes. Geserveerd met luchtige Basmati rijst.
🥦Vega: Massala curry met bloemkool & kikkererwten
🍺Biersuggestie: Brouwerij Witte Anker, Hopwit (5,5%)
———————————-
#Vrijdag.🔥Shortrib ragu!🔥
Slowcooked shortrib gegaard in een diep rode wijn saus van paddenstoelen, paprika en tomaat. Geserveerd met pappardelle pasta en Parmezaan.
🥦Vega; Pasta Norma. Italiaanse tomaten saus op basis van aubergine. Geserveerd met ricotta en Parmezaan.
🍺Biersuggestie: Brouwerij Haacht – Brasserie Haacht, SUPER 8 Flandrien Blond (6,4%)
———————————-
#Zaterdag: 🔥Nasi Goreng🔥
Originele Indonesische Nasi Goreng. Kruidige sticky fried rice, sate van gemarineerde runder-bavette, gebakken spiegel eitje, home made Atjar en een dikke pindasaus.
🥦Vega; Met gebakken tofu.
🍺Biersuggestie: Brouwerij de Eeuwige Jeugd, Lellebel Blond (5,7%)
———————————-
#Zondag: 🔥Gele Curry🔥
Kruidige gele kokoscurry met gamba’s, geroosterde pompoen en sperzieboontjes. Geserveerd met lekker dikke Udon noodles.
🥦Vega; Extra met een oven-gepofte zoete aardappel.
🍺 Biersuggestie: Brouwerij Kees, Hazy Sunrise IPA (7,1%)
———————————-
WWW.DOKTOGO.NL

Categorieën: