DOK-TO-GO knalt weer een nieuwe week in en dat betekent een nieuwe reeks dag-maaltijden die vanaf #NU besteld kunnen worden via deze link: www.doktogo.nl/dokkies-daghap.
Week menu: ☀️🍽️🥣🍻🍷 #Dinsdag:
Kruidige Indonesische GadoGado met homemade pindasaus, kippendijen, bloemkool, paksoi, sperzieboontjes, wortel, komkommer, ei & udon noodles.
– Vega optie met tofu.
🍺Biersuggestie: Duvel (8,5%) #Woensdag:
Thaise rode pittige curry met langzaam gegaarde sukade, diverse groenten en basmati rijst.
– Vega alternatief met aubergine en bloemkool.
🍺Biersuggestie: Witte Anker, Hoppy Lager (4,5%) #Donderdag:
Surinaamse Roti Masala geserveerd met aardappel, kousenband en een pannenkoek.
– Vega alternatief is een lekkere Curry Madras.
🍺Biersuggestie: Vedett Blond (5,2%) #Vrijdag:
Rendang is Indisch gestoofde beef, gekookt in kokosmelk met veel specerijen, gewokte boontjes en rijst. – Vega alternatief is Rendang op basis van spitskool en paddenstoelen.
🍺Biersuggestie: De Koninck, Tripel D’Anvers (8%) #Zaterdag:
Moussaka, een traditioneel Grieks gerecht bestaande uit verschillende lagen van gehakt, aubergine, bechamel en een krokante laag van broodkruim en kaas.
– Vega alternatief zonder gehakt.
🍺Biersuggestie: Brouwerij Haacht – Brasserie Haacht, Super 8 Flandrien (6,4%
#Zondag:
Tagliatelle Stroganoff, Russische saus gemaakt van wodka en kalfs-jus met paddestoelen, paprika en kippendijen.
– Vega alternatief is ‘Funghi Stroganoff’
🍺Biersuggestie: Gebrouwen door vrouwen, Gin Weizen (6%) Bezoek snel onze site voor al onze dag-maaltijden, maar ook voor ons aanbod aan borrelplanken, bierpakketten, BBQ – BOXEN en wijnen!
Eet lekker#! 🥦🍅🍆🌶🍗🧀🥕