1584435762

Lieve Dokkers,

Zoals jullie weten zijn ook #Dok19Breda en @dok18.breda op het moment gesloten..Wat een mooi openingsweekend moest worden veranderde in een weekend met 2 kanten. Voor alle horeca zijn het momenteel spannende tijden. De updates omtrent alle regels vliegen ons dan ook om de oren.. Belangrijk is dat we ons aan al deze regels houden en hopelijk zo over een tijdje weer kunnen genieten van een heerlijk biertje op het terras. Wij zullen in de loop van de week op alle social media meerdere berichten naar buiten brengen over hoe wij zullen proberen om Dokkie nog een beetje draaiende te houden in deze crisisperiode.. Daarover later meer!

Voor nu willen we alvast mededelen dat onze DOK-TO-GO nog altijd beschikbaar zal zijn! Dat wil zeggen dat je nog altijd een verse en gezonde maaltijd en/of een borrelplank kan bestellen! Vooralsnog kunnen deze zowel AFGEHAALD als BEZORGD worden zonder extra kosten!

Doordat onze keuken natuurlijk gesloten is zul je de dag ervoor moeten reserveren voor je maaltijd en/of borrelplank. Dit kan de gehele dag tot 20.00. Zo weten wij exact hoeveel we de dag erna moeten bereiden en gooien we niets weg! Zoals eerder vermeld nemen wij de situatie uiterst serieus en werken wij enkel met verse producten, werken we met handschoentjes en zorgen we voor een schone en hygiënische werkplaats.

Je kunt reserveren door een berichtje achter te laten op de Messenger van deze FB-pagina, het volgende telefoonnummer: 06-34092312 of een mailtje te sturen naar info@dok19.nl . Hierin kun je ook vermelden of je het komt afhalen of dat je het bezorgd wilt hebben. Mocht je voor bezorgen gaan, laat dan ook even aan ons weten wat je adres is en een telefoonnummer waar wij je op kunnen bereiken.

Afhalen kan de volgende dag tussen 17.00 en 20.00 en bezorgen doen wij tussen 18.00 en 20.00. Morgenmiddag komt het menu voor aankomende week online!

Namens al onze medewerkers wensen wij iedereen veel sterkte en een goeie gezondheid toe in deze bizarre tijden. ❤️

Categorieën: